MERAYA 

REFLEXOLOGIEPRAKTIJK EN HEALINGCENTRUM   


Voetreflex 

Op je voeten, maar ook op andere plaatsen op je lichaam, wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen en kuiten.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans. 

Het ontspant en ontstresst

Je lichaam reageert direct op een voetmassage. Je spieren ontspannen. Door de focus op je voeten gaat de aandacht daar helemaal naar toe. Je komt meteen in het hier en nu en al die nog-te-doen-zaken verdwijnen even naar de achtergrond. En daarom is voetreflexologie een goede remedie tegen stress: alles glijdt van je af en dat geeft je lichaam de kans zich te herstellen.

 Je slaapt beter

Veel mensen liggen ‘s nachts wel eens wakker. Sommige mensen hebben zelfs last van slapeloosheid  Oorzaak nummer 1 is stress. Bij stress maak je het hormoon cortisol aan en die houdt je alert en waakzaam. Geen goede uitgangsituatie om lekker diep te gaan slapen… Een voetreflexologie behandeling ontspant lichaam en geest. Daardoor neemt het cortisol af in je bloed. En kan je natuurlijk slaapritme zich herstellen.

Verminderen fysieke klachten

Je fysieke klachten worden opgespoord en behandeld via de voeten. Dit werkt zeer effectief en heeft tot bijzondere resultaten geleid in de loop der jaren. 

Reactie: Ik kwam volledig tot rust en voelde me nog lang na de sessie heel goed en ontspannen. (Heidi)

Reactie: Ik kom regelmatig bij Ineke voor een voetmassage en healing en het helpt me altijd om te ontspannen en stress los te laten. ( Marianne)

Reactie; Ineke heeft me jaren geholpen met pijn in mijn voeten en rug en een te hoge bloeddruk. Ik ben veel beter gaan lopen en heb bijna geen pijn meer. De bloeddruk is ook al jaren weer heel normaal.