MERAYA 

REFLEXOLOGIEPRAKTIJK EN HEALINGCENTRUM   

Trauma - stress release 

Trauma stress release is een combinatie van ontspannende voetmassage, body de-armouring en stemvorktherapie- fonoforese.


Trauma stress release is een vorm van body de-armouring. De meeste mensen dragen verhardingen (pantsers) in zich door trauma's en stress die zijn opgeslagen en niet verwerkt konden worden. Dit zorgt voor verkramping en pijn of soms ongevoeligheid en onverschilligheid, het niet meer kunnen voelen of toelaten van gevoelens.


Deze sessies werken niet alleen op het somatische/fysieke vlak, maar dringen op de aller diepste lagen van het lichaam, de geest en de emoties door. Cellulaire programmering en trauma wordt op diepgaande en permanente wijze verwijderd.


We gaan eerst een scan doen, waarbij ik op drukpunten – triggerpoints die gekoppeld zijn aan onverwerkte en opgeslagen emoties en pijn je weefsel (tissue) onder/in je huid ga verkennen. Dan wordt duidelijk waar je diepste pijn zit en waar dat mee te maken heeft. Dan gaan we een sessie in, waarin we pijn, stress en trauma gaan releasen. Dat wat in jou aanwezig is en nooit geuit kon worden kan nu naar boven komen om opgeruimd te worden. De release die dan plaatsvindt is een vorm van ontkramping en kan zowel fysiek als emotioneel zijn.


Ik zal je zo zacht mogelijk behandelen en blijf altijd in contact met jou en je lichaam. Ons lichaam liegt nooit, het geeft precies aan wat er is en het maakt niets uit hoe lang iets al opgeslagen zit en of je je daar wel of niet bewust van bent.


Omdat ik werk vanuit mijn vrouwelijke zachtheid kan jij als cliënt in vertrouwen loslaten wat er aan de orde is. Ook zal ik mijn handen regelmatig op je lichaam leggen om daar warmte en healing door te geven.


De altijd meer doorgaande dialoog in je hoofd kan dan ook ineens stoppen of verminderen en je komt meer in rust. Na de sessie voel je je anders, vaak ervaar je meer in rust en een soepeler lijf. Je moet wel echt goed voor jezelf zorgen na een sessie en ook veel water drinken.


Geloof in jezelf
Je bent het waard
Alles is er al
Van strijd naar eenheid
Van hard naar hart
Je bent welkom!

Een trauma- stress release sessie duurt 2 tot 2,5 uur, incl. het voorgesprek en uitrusten om in balans te komen en te herstellen voor je weer naar huis kunt.

De sessie kost 150 euro en je kunt deze contact betalen of ter plekke voldoen met een tikkie.