HEALINGCENTRUM MERAYA     
HEALING WINGS - ON SOLID GROUND  


Hallo lief medemens.

Wat fijn dat je deze site gevonden hebt.

De behandelingen die ik geef zorgen er onder andere voor dat jij je meer in balans voelt. De stress gaat uit je lijf en uit je hoofd. Je komt weer tot rust. Dat zorgt voor heling. Je komt dan meer uit de (negatieve) denkpatronen in je hoofd en je voelt je lekkerder in je lijf en kunt het leven daardoor vaak beter aan.

In onze maatschappij met zijn vele eisen leven we meestal in een (te) hoge versnelling  Dat zorgt er vaak voor dat de balans tussen spanning en ontspanning verstoord is, en dan blijf je in een staat van alertheid. Ontspannen lukt dan niet meer en daar kan ik jou bij helpen!

resultaat:

- Minder stress

- Beter slapen

- Minder fysieke klachten

- Meer levensenergie 

- Inzicht

- Inspiratie

De sessies zijn een samenstelling van verschillende werkvormen en worden speciaal voor jou en jouw situatie op maat gemaakt.

Ik werk met:

-  Voetreflex 

-  Massage 

-  Healing

-  Reading

-  Soundhealing

-  Life coaching

-  Sjamanisme

-  Rituelen 

-  Opstellingen ( systemisch werk)

-  Access bars®

- Trauma en stress release.

Voor meer informatie kun je me mailen of bellen.

Voor ervaringen kun je kijken in het gastenboek. 


Ook geef ik:

- Healingavonden met meditatie.

- Drum en (mantra)zang cirkels.

- Healingworkshops met begeleiding, teachings en intensieve groepsprocessen.

Een reactie van een deelnemer aan diverse workshops ( Desirée Bouman)

Lieve Ineke. 

Jij doet zelfs nog meer dan wat hier staat. Jij ziet mensen! Hun echte zijn en daarom zijn jouw workshops ook zo goed. Vanuit mijn grote ervaring binnen het onderwijs weet ik namelijk als geen ander dat een les of groep valt of staat met de leerkracht/therapeut/... . Jij bent iemand die werkt met zoveel kracht en onvoorwaardelijke liefde. Daarnaast ben je één van de weinige mensen die mij, als therapeut en als persoon, door de zwaarste tijd van mijn leven heen heeft begeleid toen veel mensen wegvielen! Ik ben jou zo dankbaar! Door jouw workshops en jouw persoonlijkheid heb je mij geleerd om met beide voeten weer stevig in mijn eigen leven te staan zodat ik kon groeien van grijze muis naar vrije vogel die alles kan en mag bereiken. Dank je wel en ik hoop op nog veel meer mooie ontspannen maar ook krachtig liefdevolle workshops van jou. 

Je bent van harte welkom!

Voor de nieuwe datums kun je op de pagina op Facebook kijken.


Hartelijke groet, Ineke Meraya Buitenhuis.