HEALINGCENTRUM MERAYA     
HEALING WINGS - ON SOLID GROUND  

Healen met Engelen 


Deze basisworkshop bestaat uit twee levels in twee dagen.  

We beginnen met een healing en clearing voor je eigen systeem van Ineke Meraya. 

Je komt daardoor tot rust en in ontspanning en je systeem wordt opgeschoond om de inwijdingen en energie te kunnen ontvangen. 

Je chakra's worden schoongemaakt en je geactiveerd en je blokkades verwijderd waar mogelijk. Je verbinding met de aarde en de Bron wordt hersteld en je krijgt een inwijding in de Engelen energie. 

Een inwijding of activatie is een activatie om met helende energie van de Engelen en Aartsengelen te kunnen werken. Engelen zijn voor iedereen beschikbaar. Je moet je wel om assistentie of heling vragen, want ze mogen niet zomaar ingrijpen in onze processen en ze respecteren onze vrije wil. Het woord Engel betekent ‘boodschapper van God’. 

Ze beschermen, begeleiden en helen ons op ons pad. Ze zijn prachtig wezens en enorm krachtig. We hebben allemaal Engelen om ons heen. 

Je leert te werken met een vortex ter bescherming. We gaan zelf een vortex activeren en deactiveren. In deze vortex nodig je de Engelen en opgestegen Meesters uit om jou te helpen. 

We werken met verschillende stralen van Engelen en je krijgt daar informatie over. Op de eerst dag wordt je vooral klaargemaakt om met de energie te kunnen werken en op de tweede dag gaan we veel praktijkwerk doen. 

Dan gaan we ook een chakrahealing leren geven samen met de Engelen en opgestegen Meesters, dit is heel krachtig en bijzonder.


Nieuwe datums volgen binnenkort. Houd Facebook in de gaten!